Om oss

IBERIAN LIFE

PORTUGAL PROPERTIES

VILKA ÄR VI PÅ IBERIAN LIFE?

André Alshammar


Militären som sadlade om...


André har en karriär som yrkesmilitär under 8 år i Sverige. Detta gav honom stor tillfredsställelse då hans sinne för ordning och struktur är gediget.

Han har även jobbat som business manager på Salming.

För ett år sedan fick André ett erbjudande han inte kunde motstå, han tog chansen och tackade ja till jobbet som platschef för ett svenskt företag med verksamhet i Lissabon.

André och hans sambo tog beslutet att flytta ner och har inte ångrat det beslutet en sekund.

Det svenska bolaget blev dock uppköpt och det gav André en möjlighet att starta den verksamhet han funderat på ända sedan han installerade sig i Portugal.

André är 38 år, bor med sambo Sophia och hunden Bonzo i Alcochete, strax utanför Lissabon. André pratar Svenska, Engelska och studerar intensivt det Portugisiska språket.
César Reis


Portugisen som vände hem...


César prövade lyckan i Sverige under 9 år, mellan 2007 - 2016.

Han blev en av Stockholms mest anlitade bostadsfotografer, då hans sinne för färg, form och stil blev mycket uppskattad bland Stockholms Fastighetsmäklare, säljare och spekulanter.

Hemlängtan blev dock för stor, mycket p.g.a. den Svenska vintern. Han flyttade hem till sitt älskade Almada strax utanför Lissabon och till den stora familjen.

César är mycket kunnig på all form av teknik och av vad framtiden har att erbjuda.

César är 39 år, har portugisisk flickvän, pratar portugisiska, svenska, engelska och lite franska, samt brinner för att hjälpa andra européer att upptäcka sitt fantastiska hemland.
Kai Boström (Senior advisor)


Fastighetsmäklaren som tänkte sluta...


Kai har arbetat de senaste 25 åren som fastighetsmäklare i Stockholm. Han har en gedigen erfarenhet och vet värdet av god service från mäklarjobbet och tidigare arbeten, bland annat på SAS.

I takt med åren växte drömmen att få bo utomlands, samtidigt som han tog beslutet att sälja sitt mäklarföretag i Stockholm för att börja ett nytt liv i Portugal,

där solen gör sig påmind så gott som alla dagar och livet blir lättare.

Kai har rest mycket i sitt liv men har speciellt fattat tycke för Portugal p.g.a. sitt härliga klimat, kultur, befolkning, natur, hav och stränder.

Kai njuter av sin tillvaro i sitt nya hemland och bor i Alcochete utanför Lissabon.

Han är 62 år, gillar mat, vin och kultur. Han har tre vuxna barn med familjer som alla valt att bosätta sig runt om i Europa. Kai pratar svenska, engelska, norska, danska och lite franska.

AMI: 15202

Copyright @ All Rights Reserved